Over ons

Kenniscentrum Binnenklimaattechniek biedt professionals handvaten om prestaties van klimaatinstallaties te waarborgen. Zo biedt het platform publicaties, instrumenten, tools en kwaliteitstandaarden, waaronder het PvE Gezonde Kantoren en het PvE Gezond Binnenklimaat Langdurige Zorg. Ook biedt het platform richtlijnen en keurmerken en geeft het inzicht in hedendaagse systemen en technieken.

 

Hét kenniscentrum van binnenklimaattechniek

Het kenniscentrum is de centrale vraagbaak voor alle professionals in de utiliteitssector, zoals ontwerpers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, adviseurs, onderhoudstechnici (bouwkolomketen), facilitair managers, toezichthouders en de overheid. Ook vind je in een eenvoudig overzicht het opleidingsaanbod voor aankomende en ervaren klimaattechnici vanuit verschillende opleiders, die precies aansluiten bij de aspecten die te maken hebben met een gezond binnenklimaat.

Het kenniscentrum biedt professionals in de utiliteitssector alle benodigde hulpmiddelen om op duurzame wijze gezonde gebouwen tot stand te brengen. Door deze bundeling ontstaat hét kenniscentrum voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van binnenklimaatinstallaties. Een initiatief van Binnenklimaat Nederland en TVVL in samenwerking met Smart WorkPlace.

Founding partners

Logo
Logo
Logo

Bestuur

Remi Hompe
Binnenklimaat Nederland
Voorzitter

 

John Lens
TVVL
Secretariaat Penningsmeester

 

Wietse Walinga
Smart Workplace
Algemeen Bestuurslid

Raad van Toezicht

Paul van Bergen  

Xander van Bree

Wij werken samen met onderstaande partners

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
? Hulp nodig?