Kennis

In ons kenniscentrum vind je publicaties, instrumenten, richtlijnen, tools en kwaliteitstandaarden, waaronder de PvE’s voor Gezonde Kantoren en Langdurige Zorg. Ook lichten we verschillende technieken voor je uit, inclusief praktische informatie over thema’s zoals installaties en wetgeving. De handvatten geven het inzicht in hedendaagse systemen en technieken.

Platform Binnenklimaattechniek biedt experts en professionals in het vakgebied handvatten om prestaties van klimaatinstallaties te waarborgen. Een goed onderhouden en ingeregelde installatie is namelijk noodzakelijk voor het comfort én de gezondheid van de eindgebruiker. Daarnaast zorgen goede installatie en onderhoud van systemen voor een betere levensduur van het apparaat of toestel. Wil je weten hoe jij de kwaliteit van de klimaatinstallaties in jouw sector kunt waarborgen? Wij helpen je graag.

Het platform is de centrale vraagbaak voor alle professionals in de utiliteitssector, zoals ontwerpers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, adviseurs, onderhoudstechnici (bouwkolomketen), facilitair managers, toezichthouders en de overheid. We hebben alles in kaart gebracht wat je moet weten over jouw binnenklimaatinstallatie.

? Hulp nodig?