Registers

Door alle verschillende producten en aanbieders die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om te bepalen welk product wat doet. En belangrijker, welk product geschikt is in jouw situatie. Binnenklimaattechniek heeft samen met diverse partners registers opgericht. Deze registers waarborgen de juiste kwaliteit en bieden een handvat om de juiste productkeuze te maken.

 

CO₂-meter register Register Quality Label Infrared

 

CO₂-meter register

Het afgelopen jaren is de ventilatie van veel schoolgebouwen verbeterd. Meer dan 1.400 scholen hebben de hulp ingeroepen van het hulpteam ventilatie en in duizenden klaslokalen zijn CO₂-meters geplaatst. Om continu te kunnen meten of de ventilatie in orde is, heeft de Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs aangekondigd een CO₂-meter in iedere klas verplicht te gaan stellen.

Er zijn honderden CO₂-meters beschikbaar. En een CO₂-meter bestellen is niet moeilijk, maar hoe maak je nu de beste keuze? Hoe weet je als schoolbestuur welke CO₂-meter het beste aansluit bij jouw situatie? Om niet verdwalen in het doolhof van CO₂-meters, biedt het Register CO₂-meters een handreiking met aanvullende informatie.

Ga naar het CO₂-meter register

Register Quality Label Infrared

Het Register Infrarood is ontwikkeld om te helpen bij het maken van goed geïnformeerde keuzes voor efficiënte, duurzame en comfortabele verwarmingsoplossingen. Het register helpt niet alleen professionals die topkwaliteit willen leveren aan hun klanten, maar ook consumenten die op zoek zijn naar de beste verwarmingsoptie voor hun woning.

Door dit kwaliteitslabel te implementeren kunnen consumenten en professionals profiteren van verbeterde veiligheid, verbeterde prestaties, betrouwbare kwaliteit, garantieondersteuning, gestandaardiseerde industriële praktijken en betere voorlichting over het product. Het Europese register is stond stand gekomen door de European Infrared Heating Association (EIHA) en volledig in het Engels beschikbaar.

Ga naar het Register Quality Label Infrared

? Hulp nodig?