Partners

Het Kenniscentrum Binnenklimaattechniek zet zich in voor een gezond binnenklimaat in gebouwen. Iedere professional moet de juiste tools en kennis beschikken om te voorzien in een gezonde en comfortabele leefomgeving. Het kenniscentrum Binnenklimaattechniek zoekt actief samenwerking met experts binnen de sector en overheid om kennis verder te ontwikkelen.

Adviseurs, ontwerpers, technisch dienstverleners en gebouwbeheerders kunnen terecht bij het Kenniscentrum Binnenklimaattechniek om kennis te halen, kennis te laten ontwikkelen, maar ook vragen te stellen. Hiervoor zoeken we actief de samenwerking op met het onderwijs en vertalen wetenschappelijke studies naar toegepaste kennis in de dagelijkse praktijk. 

We zijn voortdurend op zoek naar partners die zich inzetten voor de ontwikkeling, verspreiding en promotie van kennis op het gebied van een gezond binnenklimaat in gebouwen. We gaan dan ook graag met jou in gesprek om het aanbod van het kenniscentrum te verrijken.

Neem contact op

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je de benodigde informatie niet gevonden of heb je een specifieke vraag? Stel hem dan via onze helpdesk. Wij helpen je graag.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken samen met onderstaande partners

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
? Hulp nodig?