Toepassing Kantoren

Er gebeurt en verandert veel op de kantorenmarkt. Nieuwe kantoorpanden verrijzen en monumenten worden omgebouwd naar kantoren. Daarnaast is veel aandacht voor de verduurzaming en energieprestatie van bestaande kantoorpanden die worden gemoderniseerd. Hierbij blijft het belang van een gezond binnenklimaat vaak onderbelicht.

Op deze pagina bundelen we relevante informatie over het waarborgen van een gezond binnenklimaat in kantoren. Je vindt onder andere de richtlijnen voor het beheer en onderhoud van ventilatie en verwarming. Ook vind je het Programma van Eisen Gezonde Kantoren, een praktische handreiking aan partijen die kantoren willen realiseren die niet alleen energiezuinig zijn maar vooral ook gezond, comfortabel en prestatie verhogend.

 

kantoor

Gerelateerde publicaties

Invloed op de gebruikers

Een gezond binnenklimaat draagt bij een veel verschillende factoren van de gebruikers van een kantoorgebouw. Zo heeft het namelijk positieve invloed op de gezondheid en het ervaren comfort. Een ander interessant aspect is de productiviteit van gebruikers, die met een gezond binnenklimaat aanzienlijk verhoogd kan worden. Daarom is het belang van om een gezond binnenklimaat in kantoren te waarborgen.

 

? Hulp nodig?