TVVL neemt Binnenklimaat Label in ontvangst

19 april 2023

Op dinsdag 11 april 2023 hebben Debby Slofstra en John Lens namens TVVL het officiële Binnenklimaat Label ontvangen van Remi Hompe, voorzitter van de stichting Binnenklimaattechniek. De stichting is een kennisplatform dat handvatten biedt om het binnenklimaat in Nederland te verbeteren door middel van tools en instrumenten. Het Binnenklimaat Label is een erkenning voor de inspanningen van TVVL om een gezond en comfortabel binnenklimaat te creëren voor haar medewerkers, cursisten en bezoekers.

Het Binnenklimaat Label: keurmerk voor een gezond binnenklimaat

Het Binnenklimaat Label is een keurmerk dat aangeeft dat een gebouw voldoet aan strenge eisen op het gebied van luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. TVVL heeft zich ingespannen om deze eisen te halen en te behouden, en is daar nu voor beloond met de uitreiking van het Binnenklimaat Label B.

Het Binnenklimaat Label wordt uitgereikt door een onafhankelijke organisatie die de binnenklimaatkwaliteit van gebouwen beoordeelt en certificeert. Het keurmerk is bedoeld om het bewustzijn van het belang van een gezond binnenklimaat te vergroten en om gebouweigenaren te stimuleren om te investeren in het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

John Lens, directeur van TVVL, is erg blij met de erkenning. “Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers en bezoekers zich prettig voelen in ons gebouw. Een gezond binnenklimaat is daarbij essentieel. Daarnaast kunnen wij als vakspecialist op het gebied van binnenklimaat natuurlijk niet achter blijven met ons eigen kantoor. Wij hebben een voorbeeldfunctie en die nemen we erg serieus. Het Binnenklimaat Label is een mooie erkenning voor ons harde werk op dit gebied.”

TVVL is trots op het behalen van het Binnenklimaat Label en zal zich blijven inzetten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat voor haar medewerkers en bezoekers.

Organisaties die het Binnenklimaat Label behalen, komen in een database van gebouwen die aantoonbaar gezond zijn. Het label is ontwikkeld vanuit kenniscentrum Binnenklimaattechniek, door Binnenklimaat Nederland, TVVL, TNO, BBA, OfficeVitae en DWA.

Meer informatie: www.binnenklimaatlabel.nl

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?